Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@10:28:47 GMT

معاون اول رييس جمهوري از سد و نيروگاه دز ديدن کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۷۸۵۰۰

معاون اول رييس جمهوري از سد و نيروگاه دز ديدن کرد

خبرگزاري آريا - دزفول - ايرنا - اسحاق جهانگيري معاون اول رييس جمهوري که روز دوشنبه براي بررسي وضعيت سيلاب در خوزستان به اين استان سفر کرده، از سد و نيروگاه دز ديدن و از نزديک وضعيت اين سد را بررسي کرد.

به گزارش ايرنا معاون هماهنگ کننده ارتش، فرمانده نيروي زميني سپاه، استاندار خوزستان، نماينده انديمشک در مجلس شوراي اسلامي، فرمانده تيپ سه لشکر ولي عصر(عج)، فرمانده قرارگاه حضرت ابوالفضل(ع) خوزستان و جمعي از مسئولان محلي جهانگيري را در همراهي کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعيد رئوفي نسب مديرعامل سد و نيروگاه دز در اين ديدار با اشاره به آخرين وضعيت اين سد گفت: ورودي سد دز هم اکنون چهار هزار و 500 مترمکعب بر ثانيه و خروجي آن يکهزار و 800 مترمکعب است.
معاون اول رييس جمهوري در سفر 2 روزه خود به استان خوزستان علاوه بر بازديد از سدهاي دز و کرخه در شمال خوزستان، در نشست هماهنگي مديريت بحران استان خوزستان نيز شرکت مي کند.
حضور در روستاهاي در معرض خطر سيلاب در حاشيه رودخانه هاي دز، کرخه و کارون از ديگر برنامه هاي معاون اول رييس جمهوري عنوان شده است.
جهانگيري پيش از اين براي بررسي وضعيت سيلاب به استان لرستان سفر کرده بود.
حجت الاسلام روحاني رييس جمهوري نيز روز جمعه هفته گذشته در سفر به خوزستان همراه با چند وزير، وضعيت نقاط سيلابي را بررسي و دستور پيگيري حل مشکلات را داد؛ اردکانيان وزير نيرو به دستور رييس جمهوري براي مديريت سيلاب در خوزستان ماند.
سازمان آب و برق خوزستان در روزهاي اخير با صدور چند اطلاعيه نسبت به وقوع سيل در حوضه رودخانه هاي دز، کرخه و کارون هشدار داده و اعلام کرده سه شهر و 51 روستا در حوضه کرخه، 18 روستا در حوضه دز و 18 روستا در حوضه کارون در معرض سيلاب هستند و دستگاه هاي اجرايي بايد آمادگي تخليه آنها را داشته باشند.
7278/3022 / 6037
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۸۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای سود‌دهی پالایشگاه آبادان؛ قبل از انتشار تراز‌نامۀ 1402!

   عصر ایران؛ سروش بامداد-  مهم‌ترین نقد بر شبه گفت‌و‌گوی تلویزیونی دو مجری صدا و سیما با رییس جمهوری نه سخنان سید ابراهیم رییسی که شکل این برنامه است که دو کارمند سازمان بودجه بگیر صدا و سیما را مقابل رییس دولت می‌نشانند در حالی‌که به اعتبار جایگاه رسمی مصاحبه شونده رییسِ رییسِ آنهاست و از این رو یا پرسش‌های واقعی و مطرح در جامعه و رسانه‌ها را در میان نمی‌گذارند یا اگر هم طرح ‌کنند و قانع نشوند ادامه نمی‌دهند و به‌به و چه‌چه می‌کنند. (در صدا وسیما تأیید مقام بالاتر و تحسین او بیش از رضایت مخاطب در ارتقای شغلی نقش ایفا می‌کند!)

  این آقا و خانم هم مجری یا گوینده خبر‌ند یعنی اگر متنی را مقابل آنها بگذارند همان را می‌خوانند در حالی که روزنامه‌نگار مستقل خارج از صدا و سیما چنین نیست و از این روست که عنوان «شبه گفت‌و‌گو» برای برنامه‌هایی از این دست بیشتر برازنده است تا گفت‌و‌گو یا از آن طرف گفت‌و‌گو با مردم. چون این دو نفر نمایندۀ همکاران‌شان هم نبودند و نیستند چه رسد به نمایندۀ مردم. (نمایندۀ مردم کسی است که ازصافی شورای نگهبان و بعد از حذف پیشاپیش رقبا بگذرد و مثلا از شهر 12 میلیونی با 200 هزار رأی راهی مجلس شود!)

   یکی از پرسش‌هایی که می‌توانست طرح شود و نشد این بود که آقای رییس جمهور! وزیر نفت شما (‌جواد اوجی) در جلسۀ هیأت دولت ادعا کرده پالایشگاه آبادان به سود‌دهی رسیده است. این در حالی است که مجمع شرکت پالایش نفت آبادان در سال 1403 و دربارۀ گزارش سود و زیان سال 1402 هنوز برگزار نشده و مطابق روزنامۀ رسمی در سال 1401 هم 8 هزار و 469 میلیارد تومان ضرر نشان داده بود و سوددهی مربوط به سال 1399 و در سال آخر دولت قبل بوده است و اگر هم سودی حاصل شده باشد نتیجه راه‌اندازی فاز جدیدی است که سرمایه‌گذاری آن سال‌ها قبل صورت پذیرفته است. (تولید بنزین) 


   آیا از وزیرتان خواهید خواست در این باره توضیح دهد یا صِرف اعلام ایشان را پذیرفته‌اید؟ طبیعی است که آقای رییسی در این فقرۀ خاص حضور ذهن نداشته باشد و مانند آمار کارخانه‌های احیا شده هم نیست که هر بار هزار واحد اضافه کند و از 2000 واحد در سال اول ریاست جمهوری به 9000 در سال سوم برسد.

    این پرسش اما ذهن مخاطب و کارشناسان را هم درگیر می‌کند منتها باید از زیان دو خبرنگار واقعی طرح شود که اطلاعات مربوطه را گرد آوری کرده‌اند نه این دو نفر که کارمند صدا و سیما هستند و حقوق‌شان را می‌گیرند و از  طرح سؤالاتی از این دست برحذر داشته شده‌اند و هر چه استاد ازل گفت بگو را می‌گویند. 

   در نظر بگیرید به جای دو مجری – کارمند دو یا سه خبرنگار واقعی و مستقل مقابل رییس جمهوری می‌نشستند یا بنشینند. 

  طبیعی است که آنان هم ادب مصاحبه با عالی‌ترین مقام رسمی پس از رهبری ( تعریف قانون اساسی از رییس جمهوری) را رعایت می‌کنند و اگرچه ژست مصاحبه با خبرنگار خارجی را برای مصاحبه شونده ندارد اما برای مخاطب جذاب‌تر است. 

   اگر هم نگران تبدیل مصاحبه با مباحثه هستند مجری می‌تواند کنترل کند و دو روزنامه نگار مستقل هم یکی از هواداران باشد و دیگری از منتقدین. به هر حال خبرنگار باشند نه گوینده و مجری و کارمند تلویزیون.

  در نظر بگیریم همین یک سؤال آیا رییس جمهوری را به تأمل دربارۀ ادعای سود 12 هزار میلیارد تومانی پالایشگاه آبادان - در حالی که هنوز ترازنامه‌ای منتشر نشده و سال قبل هم ضرر نشان داده و آخرین سود هم مربوط به سال 99 است – وانمی‌داشت یا موجی درنمی‌انداخت تا رسانه‌ها بررسی کنند ببینند این 12 هزار میلیارد تومان سود ادعایی بخشی از سناریوی سریال دستاورد سازی است یا واقعیت عینی و بیرونی هم داشته است؟ (البته زیان دهی الزاما به خاطر مدیریت نیست به سبب تحمیل هزینه به پالایشگاه و فروش محصول زیر قیمت های جهانی و دلایل دیگر است و این که پالایشگاه آبادان فقط پالایشگاه نیست و کل هزینه های آبادان بر آن بار شده)

   در همین زمینه اگر خبرنگار قدری زبل‌تر بود می‌پرسید آیا ادعای وزیر نفت به شایعۀ تغییر او ربطی ندارد و در دل تأیید یا تکذیب رییس جمهور هم یک خبر دیگر نهفته بود چون این شایعه هم درگرفته که ادعای جواد اوجی وزیر نفت برای خنثی کردن احتمال تغییر او بوده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معاون پارلمانی رییس جمهور به مقام شهدای بیجار ادای احترام کرد
  • ادعای سود‌دهی پالایشگاه آبادان؛ قبل از انتشار تراز‌نامۀ 1402!
  • میلاد از همان اول حق کاپیتانی را ادا کرد
  • کمک شرکت نیشکر به گندم کاران در مقابل سیلاب
  • بغض دی دی، هنگام دیدن تصاویر کشتار مردم غزه
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • «پوتین» به چین و ترکیه سفر می‌کند
  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود